Фолк Радио

Предложи на приятел




Фолк Радио

Фолк Радио стартира за първи път през 2010 г., това е една от малкото радиостанции за страна, в чиято програма се излъчва изцяло българска народна музика. Фолк Радио се излъчва на честота 91.6 FM и обхваща Южното Черноморие. Главната цел на медията е да насочи вниманието на българите и най-вече вниманието на новото поколение към българската народна музика и български фолклор.

Програмата на Фолк Радио разполага с богата колекция от автентична българска фолклорна музика, която се състои от истински български традиционни и балкански ритми. Само на честотата на Фолк Радио може да се чуят тракийски, странджански, тракийски, македонски ритми, както и всичко останало свързано с неизчерпаемото богатство на автентичното народно творчество, което се оценява по целия свят.

В програмата освен автентичната народна музика, са включени новинарски емисии на всеки кръгъл час. Също така слушателите на Фолк Радио могат да се свържат с екипа на радиостанцията и да поръчат поздрав в музикалния поздравителен концерт.